zaterdag 17 juli 2010

Afgelopen dagen gemaakt.

Ben momenteel weer heerlijk aan de knutsel en heb een aantal kaarten gemaakt maar ook een aantal tasjes, een pringles bus tasje.In de kaart heb ik een rondje gestanst, binnenin de kaart zit een rondje geplakt met daarop een bloem gestempeld. Het lint heb ik er omheen gestrikt en daarna de schulprand erop geplakt. De achtergrond op de kaart is gestempeld met versamark en de stiklijn is er met een pen op getekend.


Het bovenste gedeelte van de kaart is gemaakt met een embossingsmal met de cuttlebug, ik heb eerst inkt op de mal gedaan, dit had ik alleen op de verkeerde kant gedaan, de embossing ligt er dus nu in, maar ik vond het resultaat wel erg leuk geworden. Het onderste gedeelte is een scrapvel, van de nieuwste boekjes van de action. En de tekst is erop gestempeld. Een lint eromheen gestrikt en een rondje gestanst en het hart is gestempeld en uitgeknipt.
Deze kaart lijkt op de bovenste, maar nu is het deel wat geembost is wel goed gedaan, de bloem is gemaakt met een grote pons en het rondje is op gestempeld.En dan nog een tasje met een pringlesbus. Totaal heb ik er vijf gemaakt. Ik zal ze in een slideshow zetten.
Ook heb ik en de meimaand nog kaarten gemaakt. Deze zal ik ook in een slideshow zetten.

Nu heb ik weer even wat ingehaald, hoop nu vaker weer wat te laten zien.

Liefs Anja

1 opmerking:

  1. Wat een mooie dingen staan er allemaal op je Blog Anja. Vooral de tasjes van de Pringles vind ik erg leuk. Groetjes, Allet

    BeantwoordenVerwijderen